Suomalainen vaihtoehtosisällöntuottaja - vlogaus, valokuvaus, elokuvanteko, kirjoittaminen, kalastus, luonto, vaellus ja retkeily
 

Olen Tuomas, vuonna 1993 syntynyt järvenpääläinen elokuvantekijä, kirjoittaja, valokuvaaja ja käsityöläinen. Olen tutustunut kameran käyttöön jo pienenä ja aloitin (epätoivoisen) luontokuvausharrastuksen jo filmiaikaan. Ensimmäiset lyhytelokuvani tein kymmenenvuotiaana. Ne eivät olleet järin ihmeellisiä, mutta digivallankumouksen jälkeen olen pystynyt suuntautumaan yhä enemmän liikkuvan kuvan pariin sekä kehittämään ja laajentamaan taitojani.

Pohjimmiltani olen tarinankertoja, jonka mieleisin ja luontevin formaatti työskennellä on kuva, erityisesti elokuva. Elokuvanteko kuitenkin vaatii pääomaa, joten työllistän itseäni arjessa opintojen ja muiden hommien lisäksi tekemällä kuvauskeikkoja; hää- ja tapahtumakuvausta sekä tuotekuvausta. Hallussani on hitaasti laajentuva, vaatimaton, mutta laadukas ja tehokas kalusto, jolla myös videotuotannot sujuvat. Harrastuksiini lukeutuu kitaransoitto (jota en vieläkään ole oppinut), kalastus, kalastusvälineiden valmistus ja yleinen luonnossa haahuilu sekä videoblogien ja livestriimien tuottaminen ja julkaiseminen verkkoon.

Olen opiskellut ylioppilaaksi valmistumiseni jälkeen kaksi vuotta Kauniaisten Työväen Akatemialla, ensimmäisen vuoden teatteria ja draamaa, toisen vuoden luovaa kirjoittamista, sekä viimeisimmät kaksi vuotta Omnia koulutuksessa Espoossa mediapalveluiden tuottamista. Tiedän lähes kaiken kengännauhabudjetin tuotantojen toteuttamisesta ja minulta luonnistuu kirjoittamisen sekä ohjaamisen lisäksi niin kuvaaminen, leikkaaminen ja äänittäminen. Myös graafiselta puolelta löytyy osaamista (logosuunnittelu). Osaamisalani on siis melko laaja, joten jos uskot että voisin millään tavoin auttaa ratkaisemaan ongelmasi, ota yhteyttä!

 
 
 
lentokonejalippu.jpg